Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Üç Büyükelçiden Güven Mektubu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Büyükelçisi Alzawawi, Lüksemburg Büyükelçisi Faber ve Kanada Büyükelçisi Cooter’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ayrı ayrı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Alzawawi, Lüksemburg Büyükelçisi Georges Faber ve  Kanada Büyükelçisi Christopher John Cooter’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Büyükelçiler kabulde Erdoğan’a güven mektubu sundu. Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde kabullere ilişkin fotoğraf ve bilgi paylaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.