Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "AK Parti ile Türkiye'nin Kaderi Aynıdır"

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ 7.Olağan İl Kongresine katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Halbuki öyle bir dönemden geçiyoruz ki AK Parti'nin kaderi ile ülkenin kaderi adeta birbiriyle bütünleşmiştir." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında:

"Buraya gelmeden önce 41. Komando Tugayımızda Sancak teslimi törenine katıldım. Kongremizden sonrada şimdi ismini de açıklıyorum Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacağız. Fehmi Cumalıoğlu Ağabeyimiz, gençlik yıllarımızda birlikte siyaset yaptığımız bir büyüğümüzdür. Yıllarca bakanlıklar yaptı, başı kimlikler başhekimlikler yaptı, hayatı dolu dolu olan bir büyüğümüz dür Yanılmıyorsam da 96 yılında rahmetli oldu ve dedik ki bir Tekirdağlı olarak bu şehir hastanemize İsmail Fehmi Cumalıoğlu Ağabeyimizin ismi yakışır.” İfadelerini kullandı.

"AK Parti'nin Kaderi İle Ülkenin Kaderi Adeta Birbiriyle Bütünleşmiştir"

“Hep söylediğimiz gibi AK Parti milletin partisidir. AK Parti'yi millet kurmuştur. AK Parti'nin istikametini millet belirlemiştir. Bundan sonra da yine milletimizle birlikte yol yürüyeceğiz. Ama sanılmasın ki milletimizin bize verdiği kredi sonsuzdur. Hükümete, Meclise ve Belediyelerde, teşkilatta samimiyetle ihlasla gayretler ülkenin çıkarlarını milletin beklentilerini karşılayacak şekilde çalıştığımız sürece bu kredi devam eder. Kerameti kendimizde görüp millete yüz çevirdiğimiz, ülkeyi yönetme ve büyütme vazifemizi bir kenara bırakıp kendi hesaplarımızın peşine düştüğümüz gün artık bu partinin “Misyonu bitmiş” demektir. Halbuki öyle bir dönemden geçiyoruz ki AK Parti'nin kaderi ile ülkenin kaderi adeta birbiriyle bütünleşmiştir. AK Parti kaybederse Türkiye'nin belirsizlik, istikrarsızlık, siyasi ve meali boyunduruk çukuruna yuvarlanacağı, Türkiye kaybederse de AK Parti'nin yerle yeksan olacağı gerçeği ile karşı karşıyayız. Bu bakımdan AK Parti teşkilatlarından görev almak, AK Parti'nin başarısı için çalışmak adeta milli bir görev haline gelmiştir. Rabbime binlerce şükürler olsun ki milletimizin partimize teveccühü artarak sürüyor. Üye sayımızın 11 milyon 200 bini bulması bunun işaretidir. Kadın kollarımızın ve gençlik kollarımızın üye sayılarındaki artış bu teveccühün tüm kesimlere yayıldığını gösteriyor. Hedefimiz 2023'e kadar her yıl bir milyon yeni üye kazandırarak daha güçlü bir şekilde yolumuza devam etmektir” ifadelerini kullandı.

"Türkiye'de İki Türlü Siyaset Anlayışı Vardır"

“Türkiye'de iki türlü siyaset anlayışı vardır. Birincisi milletin değerlerine husumet besleyen, beklentilerine duyarsız, sadece lafla yalan ve iftira ile siyaset yapan “Müflis” anlayıştır. Bunun en büyük temsilcisi de Türkiye’de CHP’dir. İkincisi ise rahmetli Menderes'ten Özal'a uzanan bugün de bizim temsilcisi olduğumuz her alanda Millete Hizmet” için çalışan bu uğurda her türlü bedeli ödeyen siyaset anlayışıdır. Bu sayede geçtiğimiz 18 yılda ülkemize demokraside ve kalkınmada adeta çağ atlattık.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.