Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meram Belediyesi Hizmet Binasının Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çeşitli temaslarda bulunmak üzere davet edildiği Konya'da, Meram Belediyesi hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından Meram Belediyesi hizmet binasının açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a törende eski Başbakan ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve bazı milletvekilleri de eşlik etti.


Açılışta kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye hizmet binasının Selçuklu mimarisiyle inşa edildiğini ve 25 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu söyledi. Bugünkü toplu açılış töreninde, belediye hizmet binasının kurdelesinin topluca kesildiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye çalışanlarına, yüklenici firmanın yetkililerine, mimarından, işçisine kadar binanın yapımında emeği geçenlere teşekkürler etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından Meram Belediyesi hizmet binasını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.