Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nijerya Ve Endonezya Cumhurbaşkanları İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari ve Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile telefonda Kudüs’ü görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Widodo ve Nijerya Cumhurbaşkanı Buhari ile telefonda görüştü. Gerçekleşen görüşmelerde ABD’nin Kudüs konusunda aldığı karar konuşuldu. Alınan kararın bölgenin barış ve istikrarını son derece olumsuz bir şekilde etkileyeceği belirtildi. Gerçekleşen görüşmelerde ayrıca İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Çarşamba günü düzenleyeceği Olağanüstü İslam Zirvesi’nin Kudüs konusunda ortak bir tavır sergilenmesi açısından önemli bir fırsat olduğu dile getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.