Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 4 Büyükelçiden Güven Mektubu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi Muhammad Syrus Sajjad Qazi, Gana Cumhuriyeti Büyükelçisi Salma Frances Mancell-Egala, Nijerya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Ilyasu Audu Paragalda ve Avusturya Cumhuriyeti Büyükelçisi Ulrike Tilly’nin güven mektubunu ayrı ayrı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Pakistan İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi Qazi, Gana Cumhuriyeti Büyükelçisi Egala, Nijerya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Paragalda ve Avusturya Cumhuriyeti Büyükelçisi Tilly’i ayrı ayrı kabul etti.
Kabullerde büyükelçiler Erdoğan’a güven mektubu sundu. Cumhurbaşkanlığı, Pakistan İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi Qazi’nin daha önce Pakistan’ın Karadağ’a da akredite, Macaristan Büyükelçisi olarak görev yaptığını, Gana Cumhuriyeti Büyükelçisi Egala’nın daha önce ticaret alanında faaliyet gösterdiğini, Nijerya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Paragalda’nın daha önce Nijerya Dışişleri Bakanlığı’nda Protokol ve Diplomatik İşlemler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığını, Avusturya Cumhuriyeti Büyükelçisi Tilly’in ise daha önce Yakın ve Orta Doğu Genel Müdürü olarak  görev yaptığını bildirdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.