Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Audi çukurova belediye başkanı soner çetin Aubameyang atv ankara türk telekom

Davutoğlu: Eğitimin Yanlış Ellerde Geleceğimizi Nasıl Çalabileceğini Gördük

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılına ilişkin, “15 Temmuz'da eğitimin yanlış ellerde geleceğimizi nasıl çalabileceğini gördük. Şimdi dört elle ülkemize, geleceğimize sahip çıkma zamanı” dedi.
 
Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, kendi öğrenim gördüğü Hacı Süleyman Bey İlkokulu’nda düzenlenen 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının açılış törenine katıldı. Instagram hesabından sınıftaki sıralardan birine otururken çekilen fotoğrafını paylaşan Davutoğlu, fotoğrafının açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Hacı Süleyman Bey İlkokulu'nda yıllar sonra da değişmeyen tek şey aynı sıraya oturduğumda yaşadığım heyecan idi. Evlatları, torunları okula başlayan bir baba ve ömrünü öğrencileriyle geçirmiş bir hoca olarak yeni eğitim yılını tebrik ediyorum. Yeni eğitim yılının tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin de aynı heyecanı yaşayacakları başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum.”

Davutoğlu, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafının açıklamasına “15 Temmuz'da eğitimin yanlış ellerde geleceğimizi nasıl çalabileceğini gördük. Şimdi dört elle ülkemize, geleceğimize sahip çıkma zamanı” ifadelerini de ekledi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.