Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Diyarbakır'da 412 Gram Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı önündeki yol kontrol ve arama noktasında icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında; Diyarbakır-Şanlıurfa istikametinde seyir halindeyken durdurulan bir yolcu otobüsü içerisinde yolcu olarak bulunan S.Y. isimli şahsın her iki ayakkabısının iç kısmına yerleştirdiği, özel olarak hazırlanmış tabanlık içerisinde toplam 412 gram esrar ele geçirildi. 

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada; Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kayapınar İlçesi Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı önündeki Yol Kontrol ve Arama Noktasında, 28 Aralık 2019 Cumartesi günü icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında; Diyarbakır-Şanlıurfa istikametinde seyir halindeyken durdurulan bir yolcu otobüsü içerisinde yolcu olarak bulunan S.Y. isimli şahsın şüpheli hareketler sergilemesi üzerine, araç içerisinde yapılan ve Narkotik Tespit ve Arama köpeği ÇİKO’nun da kullanıldığı aramada; S.Y. isimli şahsın her iki ayakkabısının iç kısmına yerleştirdiği, özel olarak hazırlanmış tabanlık içerisinde toplam 412 gram esrar ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak, ele geçirilen uyuşturucu maddesi muhafaza altına alınmış, şüpheli hakkında adli işlemlere başlanılmıştır." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.