Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Diyarbakır’da Bir Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır’da pusu, dinleme, keşif ve gözetleme faaliyeti gerçekleştiren Jandarma İç Güvenlik Timinin bir grup teröristle girdiği silahlı çatışma neticesinde, bir terörist etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Lice İlçesi Kijikbadem mevkiinde pusu, dinleme, keşif ve gözetleme faaliyeti icra eden Jandarma İç Güvenlik Timi bu gece bir grup teröristle silahlı çatışmaya girdi. Çatışmada, bir terörist, bir adet M-16 Piyade Tüfeği, 5 adet dolu M-16 şarjörü, bir el bombası,  bir antitank roketatar mühimmatı, bir roketatar sevk fişeği, ile etkisiz hale getirildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı gereğince, etkisiz hale getirilen terörist hakkında adli işlemlere başlandı, delil niteliğine haiz olan silah, mühimmat ve diğer malzemeler muhafaza altına alındı, el bombası ve antitank roketatar mühimmatı patlayıcı madde imha timi tarafından emniyetli şekilde yerinde imha edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.