Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Doğu Kesimlerde Sıcaklık 1-3 Derece Azalacak

Hava sıcaklığında, Doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Rize, Artvin, Ardahan, Batman, Mardin ve Siirt çevreleri ile Trabzon iç kesimleri, akşam saatlerinden sonra Trakya kesimi, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta Karadeniz kıyıları ile Çeşme çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA BÖLGESİ: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kırklareli, zamanla Trakya kesimi, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Çeşme çevrelerinde kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeybatı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un iç kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, bölgenin güneydoğusunun yağmur ve sağanak, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu, doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yğışlı (17)
İZMİR Az bulutlu ve açık (23)
ADANA: Az bulutlu ve açık. (30)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık (30)
ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (17)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (16)
TRABZON:Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinde iç kesimleri yağmurlu (17)
ERZURUM: Parçalı çok bulutlu (12)
DİYARBAKIR: Parçalı yer yer çok bulutlu. (22)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.