Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Emniyet’te 735 Kişi Görevlerine İade Edildi

Bugün yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname(KHK) ile FETÖ/PDY terör örgütü mensubu veya irtibatı olduğu gerekçesiyle görevlerinden uzaklaştırılan ve ihraç edilen 735 Emniyet mensubu görevlerine iade edildi. Emniyet mensubu 12 kişi ise terör örgütleriyle ilişkisi tespit edildiğinden dolayı ihraç edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Resmi Gazete’ de bugün yayımlanan KHK ile FETÖ/PDY terör örgütü mensubu ya da irtibatı olduğu gerekçesiyle görevlerinden uzaklaştırılmış Emniyet mensubu 734 kişi yapılna incemelere sonucunda Bakanlık Oluru ile görevlerine iade edildi. FETÖ/PDY terör örgütü mensubu ya da irtibatı olduğu şüphesile OHAL kapsamındaki KHK ile kamu görevinden çıkarılan 1 kişi görevine iade edildi.Terör örgütlerine ve ya Milli Güvenlik Kurulu’nca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum ve gruplarla ilişkisi tespit edilen Emniyet mensubu 12 kişi ise ihraç edildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.