Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Erdoğan-Putin Görüşmesi'nde Terörle Mücadele Ve Suriye Konuları Ele Alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin telefonla görüştü. Görüşmede, uluslararası terörle mücadele, Suriye'deki son gelişmeler ve Astana süreci ele alındı. Putin, El Bab’da şehit olan askerler için Erdoğan’a taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Putin arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde, uluslararası terörle mücadele ve Suriye'deki son gelişmeler ele alındı. Putin, El Bab'da Rus uçaklarının TSK’ya ait binayı “kazaen” vurması sonucunda hayatlarını kaybeden askerler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziyelerini de iletti. Görüşmede, Astana sürecine de değinildi. Erdoğan ve Putin, Mart ayında Rusya'da gerçekleştirilecek olan Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'ne ilişkin de görüş alış verişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.