Öne Çıkanlar azerbaycan pkk Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

Feyzioğlu'ndan Şehit Teğmen Sinan Bilir'in Ailesine Taziye Ziyareti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde meydana gelen patlamada şehit düşen Piyade Teğmen Sinan Bilir'in Tokat'taki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Feyzioğlu, Tokat Barosu'nun ev sahipliğinde mesleki eğitim semineri ve meslekte 40 ve 50'nci yıllarını dolduran avukatlar için yapılan törene katıldıktan sonra Barış Pınarı Harekatı bölgesinde meydana gelen patlamada şehit düşen 29 yaşındaki Piyade Teğmen Sinan Bilir'in ailesinin Mahmutpaşa Mahallesi'ndeki evine taziye ziyaretine gitti. Taziye çadırında Bilir'in aile fertleriyle biraraya gelen Feyzioğlu, şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Feyzioğlu'na taziye ziyareti sırasında Tokat Barosu Başkanı Av. Melih Yardımcı da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.