Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Genelkurmay: Rüzgar tribününe zarar veren teröristler kamera kayıtlarına girdi

ANKARA(ANKA) – Genelkurmay Başkanlığı, Hatay Belen Çerçikaya Mahallesinde, PKK mensubu teröristlerce bir enerji şirketine ait üç adet rüzgar tribünü el yapımı patlayıcı ile tahrip edildi. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu olayı gerçekleştiren Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerden birisi teşhis edildi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet adresinden “Günlük Yurtiçi Olaylara” ilişkin bilgi verildi.

Batman Gercüş’te, İlçe Jandarma Komutanlığın’ca, Esentepe köyü bölgesinde, 4 Eylül 2015 tarihinde icra edilen operasyonda öldüğü değerlendirilen bir Bölücü Terör Örgütü mensubunun cesedi bulundu. Ceset, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp’a sevk edildi.

Tunceli merkez ilçesinde Gümemiş Köyü bölgesinde, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca icra edilen Mayın/El Yapımı Patlayıcı araması esnasında, karayolu kenarında bir adet El Yapımı Patlayıcı tespit ve imha edildi.

Mardin Kızıltepe, Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist, Şehitçoban Hudut Karakol Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Teslim olan teröristlerle ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Bitlis merkez Buzlupınar Mevkiinde bulunan GSM Baz istasyonu Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce el yapımı patlayıcı ile yakılarak kullanılamaz hale getirildi.

Hatay Belen Çerçikaya Mahallesinde, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce bir enerji şirketine ait üç adet rüzgar tribünü el yapımı patlayıcı ile tahrip edildi. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu olayı gerçekleştiren Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerden birisi teşhis edildi. (ANKA)

(HM/OLÇ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.