Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE akbank Entübe Sayısı

Gül'den Talabani Mesajında Kerkük Vurgusu

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Irak eski Cumhurbaşkanı Celal Talabani hakkında, “Bağdat ziyaretimde Kerkük’ün Türkmen, Kürt ve Arapların eşit temsil edildiği özel bir yönetim altında olması gerektiği konusunda mutabık kalmıştık. Bu düşüncesinde de samimiydi” dedi.

11. Cumhurbaşkanı Gül, Twitter’dan bugün hayatını kaybeden Celal Talabani ile ilgili paylaşımda bulundu. Paylaşımında Irak eski Cumhurbaşkanı Talabani’ye Allah’tan rahmet, tüm Irak halkına başsağlığı dileyen Gül, “Bağdat ziyaretimde Kerkük’ün Türkmen, Kürt ve Arapların eşit temsil edildiği özel bir yönetim altında olması gerektiği konusunda mutabık kalmıştık. Bu düşüncesinde de samimiydi. Umarım bu fikir tekrar canlandırılır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.