Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse vizyona girecek yeni filmler Cuma günü vizyona girecek yeni filmler türk telekom Aubameyang avokado maskesi avcılar belediye başkanı handan toprak Yıllık Gelir Vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı mı avro avea kayseri belediye başkanlığı

Gül: Trump Küresel Bir Tehlike Oldu

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Türkiye ile ilgili utanç verici twitler atan Amerika Başkanı Trump başkanlığa aday olduğu ilk günden bugüne hiçbir değer ve ilke tanımayan söylem ve politikalarıyla küresel bir tehlike oldu. Bu tehdide karşı tüm ülkeler barış ve ticaret için dayanışma içinde olmalıdır” dedi.

11. Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye ile ABD’nin gerilen ilişkileri ve Dolarda meydana gelen dalgalanma üzerine Twitter’dan ABD Başkanı Donald Trump’a tepki gösterdi. Gül, Trump’ı etiketleyerek, “Türkiye ile ilgili utanç verici twitler atan Amerika Başkanı Trump başkanlığa aday olduğu ilk günden bugüne hiçbir değer ve ilke tanımayan söylem ve politikalarıyla küresel bir tehlike oldu. Bu tehdide karşı tüm ülkeler barış ve ticaret için dayanışma içinde olmalıdır” paylaşımında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.