Gündemde Bugün-10 Ağustos 2016 Çarşamba
TÜRKİYE
- Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul edecek. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ÇANAKKALE’DE
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anafartalar Zaferi'nin 101. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek törenlere katılacak.(Saat:07.55-10.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Demokrasi Nöbeti'ne katılacak. (Saat:22.30)

TBMM GENEL KURULU
-Meclis Genel Kurulunda Uluslararası anlaşmalar görüşülecek. (Saat:14.00) 
- Plan ve Bütçe Komisyonunda, proje bazlı teşvik uygulaması, şehit yakınına ÖTV'siz araç, Hakkari ve Şırnak illerinin kaldırılarak Yüksekova ve Cizre illerinin kurulması, terörle ilişkili belediyelerle ilgili düzenlemeleri de içeren kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek.(Saat:11.00)

 MECLİS'TE BASIN TOPLANTILARI
-CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, ÇHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil. AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal Basın toplantısı düzenleyecek. (Saat: 10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30)
-Talip Küçükcan - Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi  Başkanı Ve Üyeleri basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.00)
 
TBMM DİLEKÇE ALT KOMİSYONU
-Engelli Raporunda engellilik oranına Herediter Anjioödem Hastalığının dahil edilememesi görüşülecek. (Saat:10.30) 

EKONOMİ
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ekonomi Muhabirleri Derneğinde sohbet toplantısı gerçekleştirecek. (Saat:10.00)
-TÜİK, haziran ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini paylaşacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Amerikan Kara Kuvvetleri Komutanı Michael X. Garrett, Mısır'da temaslarda bulunacak.
-Suriye'de muhaliflerin Halep'teki kuşatmayı kırmasından sonra devam eden operasyonlar ve iç savaşla ilgili diğer gelişmeler takip ediliyor.
 
GÜNCEL
- Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret edecek. (Saat: 14.00) 

SPOR
-2016 Rio Olimpiyat Oyunları Brezilya'da sürüyor.
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.