Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün-11 Ekim 2016 Salı
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda, "Avrasya'da İslam; Din İstismarına Karşı Birlik, Dayanışma ve Gelecek Perspektifi" temalı 9. Avrasya İslam Şurası açılışına katılacak, BP İcra Kurulu Başkanı Bob Dudley'i kabul edecek. (Saat:11.00-13.00)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Başbakan Binali Yıldırım ile 10 Muharrem İftarı'na iştirak edecek. (Saat:19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşacak. (Saat:11.30)
-Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 10 Muharrem İftarı'na iştirak edecek. (Saat:19.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA VE BURSA'DA
-
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak, Mudanya Mütarekesi'nin 94. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenecek fener alayı ve mitingine iştirak edecek, Bursa esnaf odaları başkanları ile bir araya gelecek. (sAAT:13.30-18.00-21.30)

HDP EŞ GENEL BAŞKANI YÜKSEKDAĞ ANTALYA'DA
-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Hacı Beştaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi'nde oruç açma lokmasına iştirak edecek. (Saat:18.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Memur-Sen tarafından düzenlenen "Filistin Davasını Savunanlar" programının açılışında konuşacak, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen Avrasya İslam Şurası programında katılımcılara hitap edecek. (Saat:10.00-11.00)


TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel kurulunda, OHAL’in üç ay uzatılmasına ilişkin hükümet tezkeresi görüşülecek. (Saat:15.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI
-AK Parti, CHP, HDP ve MHP TBMM grupları toplanacak. (Saat:11.30-13.30-12.30-10.30)

BAKAN IŞIK ANKARA'DA
-Milli Savunma Bakani Sayin Fikri Işık, ATO Congressium'da Ankara Savunma ve Havacilik Endüstriyel Isbirligi Günleri Açilis Törenine katılacak. (Saat:09.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakani Dr. Faruk Özlü, Başkent OSB Eğitim Kurumları açılışına katılacak ve Suudi Enerji Ve Sanayi Bakanını, kabul edecek. (Saat:09.30-15.00)  

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Caferilik İnancını Tanıtma, Araştırma ve Eğitim Derneği tarafından Hz Hüseyin’in Şahadetinin 1377’nci Yıldönümü vesilesiyle düzenlenen Evrensel Aşura Matem Merasimi’ne katılacak. (Saat:10.00) 

BAKAN EROĞLU TRABZON'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Trabzon’da DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış merasimi ile bazı programlara katılacak.Bakan Eroğlu, Trabzon Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine katılacak ve Ak Parti İl Başkanlığı ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:10.00-11.00-12.30-13.00) 

BAKAN TÜFENKCİ ANTALYA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TESK İstişare, Değerlendirme, Eğitim ve Mesleki Dayanışma Toplantısı'na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2016-2017 Sanat Sezonu Açılış Programı’na katılacak. (Saat:20.00)

EKONOMİ
-
TÜİK, ağustos ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Mısır, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi üçlü zirvesi düzenlenecek.

KÜLTÜR-SANAT
-Beyoğlu Belediyesi, kültür-sanat sezonu açılışını, Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde Ahmet Güneştekin'in "Mitolojinin Poetikası" adlı sergisiyle yapacak. (Saat:18.00)
-İş Sanat’ın 17. sezon programı Radisson Blu Bosphorus Hotel'de açıklanacak. (Saat:19.30)
-"Türksoy Opera Günleri" etkinliği kapsamında Grand Pera Emek Sahnesi’nde İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nın vereceği konser Türk cumhuriyetlerinin bağımsızlıklarının 25. yılına ithaf edilecek. (Saat:20.00)

SPOR
-Ümit Milli Futbol Takımı, UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 8. Grup'taki son maçında Alanya Oba Stadı'nda Slovakya'yı konuk edecek. (Saat:17.00)
-19 Yaş Altı Milli Takımı, UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 1. tur 13. Grup'taki son maçında, ev sahibi Ukrayna ile karşılaşacak. (Saat:15.00)
-2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 3 grupta 9 karşılaşma yapılacak.






 



 




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.