Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün - 13 Nisan 2016 Çarşamba

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabeyn Köşkü'nde, Malezya Başbakanı Necib Rezak, 12.00 Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç, Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşüyor. (Saat: 11.00/12.00/15.00/16.00/17.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) zirvesine katılan devlet ve hükümet başkanları onuruna verilecek akşam yemeğine katılıyor ve Belarus Cumhurbaşkanı Alexander Lukashenko ile görüşüyor. (Saat: 18.30/21.30)

 

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN PAKİSTAN'DA

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Lahor'da, Pencap Eyalet Başbakanı Şahbaz Şerif ile görüşüyor.

 

CHP MYK TOPLANTISI

-CHP, Merkez Yönetim Kurulu, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanıyor. (Saat: 11.00)

 

TBMM GENEL KURULU

-Genel Kurul’da, 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 14.00)

 

KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu toplanıyor. (Saat: 10.00)

-TBMM KİT Komisyonu’nda T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Gn.Md.(PTT) 2013 – 2014 hesapları görüşülüyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu’nda, Siyasi Etik Kanunu Teklifi görüşülüyor. (Saat: 10.30)

-TBMM Adalet Alt Komisyonu’nda, Bilirkişilik Kanunu Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 10.30)

-TBMM Dışişleri Komisyonu’nda, Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ali Naci Koru, Avrupa Birliği ve göç konularında komisyon üyelerini bilgilendiriyor. (Saat: 11.00)

-TBMM KİT Komisyonu’nda TTA Gayrimenkul A.Ş. 2013 – 2014 hesapları görüşülüyor. (Saat: 12.00)

-TBMM KİT Komisyonu'nda Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2013-2014 hesapları görüşülüyor. (Saat: 13.00)

-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Alt Komisyonu bünyesinde, Yurtdışında Yaşayan Türk Vatandaşı Olan ve Vatandaşlıktan İzinle Çıkmış Kadınların ve Ailelerin Sorunları ve Çözüm Önerileri Konulu Alt Komisyon toplanacak. (Saat: 14.00)

 

BAKAN SOYLU'NUN PROGRAMI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Anadolu Hotels Downtown'da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - Milli Eğitim Bakanlığı - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Yapı Sektöründe Çalışan Meslek Erbaplarının Mesleki Niteliklerinin Geliştirilmesi İş Birliği Protokolü'nün imza törenine katılıyor. (Saat: 10.00)

-Bakan Soylu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğüne Bağlı İş Yerlerinde Yüklenici Aracılığı İle Çalıştırılan İşçilere İlişkin Ek Protokol'ün imza törenine katılıyor. (Saat: 13.00)

 

BAKAN BOZDAĞ'IN PROGRAMI

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sheraton Otel'de, Türk Hukuk Siteminde Aile, Çocuk, Kadın Çalıştayı'na katılıyor. (Saat: 10.00)

 

BAKAN EROĞLU'NUN PROGRAMI

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Green Park Hotel'de, Natura 2000 Gerekliliklerinin Uygulanması İçin Ulusal Doğa Koruma Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi toplantısına katılıyor. (Saat: 10.00)

 

BAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin ek protokolün imza törenine katılıyor. (Saat: 13.00)

 

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Grand Hyatt Otel'de, Türkiye Bankalar Birliği(TBB)-MASAK Çalıştayı'na katılıyor ve açılış konuşmasını yapıyor. (Saat: 10.00)

-Bakan Ağbal, Four Seasons Bosphours Hotel'de, 19. Fikir Sofrası toplantısına katılıyor. (Saat: 19.30)

 

BAKAN BOZKIR AVUSTURYA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Viyana'da çeşitli temaslarda bulunuyor.

 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/12.00/12.30/14.00/14.30/15.00/16.00)

  

SANAYİ CİRO ENDEKSİ

-TÜİK, Şubat ayı Sanayi Ciro Endeksini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VERİLERİ

-TÜİK, Şubat ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ

-Merkez Bankası, Şubat ayı Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kredi Borcu İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'de 26. haftanın ertelem maçında  Galatasaray ile Fenerbahçe Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. 

-UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmalarında Atletico Madrid-Barcelona, Benfica - Bayern Münih karşı karşıya gelecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.