Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Gündemde Bugün-13 Nisan 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu ve Giresun'da halka hitap edecek. (Saat:14.00-16.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM7IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, 
Resmi Konut'ta, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı kabul edecek, Kütahya'da miting düzenliyecek, Kütahya Valililğini ziyaret edecek, Bilecik'te miting düzenleyecek ve Bilecik valililğini ziyaret edecek (Saat:11.00-13.00-14.30-16.00-17.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU BALIKESİR’DE

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gönen İlçe Binasının açılışını yapacak ve Halka seslenecek, Muhtarlar,STK Temsilcileri ve İş Kanaat Önderleri ile bir araya gelecek, İş adamları ile buluşacak. (Saat:11.30-14.30-18.30)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Tesislerini Ziyaret edecek, Radison Blu Otel’de İLBANK Yönetim Kurulu Toplantısına katılacak, Talas Kuruköprü Mahalle Toplantısına, Talas Başakpınar Mahalle Toplantısına, Talas Belediyesi Kadın Kültür Merkezi’nde Talaslı Kadınlar ile Çay Saatine, Talas Belediyesi Konferans Salonu’nda Talas Gençleri ile Kariyer Günü Buluşmasına ve Doğu ve Güneydoğu Kökenli İş Adamları ile Toplantısına katılacak.  (Saat:10.30-11.00-12.00-13.00-15.30-16.30-19.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE ‘DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Yığılca İlçesine Referandum  Ziyareti yapacak. (Saat:17.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çivril İlçesi Halkla buluşma, Anemon Otel'de AYSİAD Programına katılacak ve Anafartalara-Deliktaş-Fatih Mahalleleriyle Halkla buluşacak. (Saat:14.00-19.00-21.00) 

BAKAN AVCI BİLECİK'TE

-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 1000 Diriliş Genci ile Buluşması'na iştirak edecek. (Saat:13.30)

BAKAN AKDAĞ KARS'TA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Valiliği ziyaret edecek, il merkezinde yapılması planlanan hastanenin arazisinde incelemede bulunacak. (Saat:13.30/14.30)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal,
Ankara Sanayi Odası İstihdam Ödül törenine, Gimat Toptancılar Sitesi Sosyal Tesisler Binası'nda Esnaf ve İş Adamları ile toplantı yapacak, İlbank A.Ş. 'de SerbestMuhasebeciler ve Mali Müşavirler ile toplantı yapacak, Sanayiciler ve İş Adamları toplantı yapacak. (Saat:12.00-15.00-16.30-18.00)  

BAKAN ÇELİK ADANA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çukurova ilçesinde halkla buluşacak. (Saat:18.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Suşehri ve Koyulhisar İlçelerini ziyaret edecek. (Saat:10.00-13.00)

BAKAN IŞIK AMERİKA'DA
-
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ABD'li mevkidaşı James Mattis ile ABD Savunma Bakanlığında (Pentagon) görüşecek ve SETA'nın düzenlediği panelde konuşacak.

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2017 Süt ve Süt Ürünleri ve Kümes Hayvancılığı Üretimi verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçları oynanacak. Temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla karşılaşacak. (Saat:22.05)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.