Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Gündemde Bugün-15 Ekim 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin yeni akademik yıl açılış törenine iştirak edecek. (Saat:15.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) öncülüğünde Ataşehir'de hayata geçirilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) kamu finans ayağındaki Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) binalarının temel atma törenine katılacak. (Saat:12.00) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,
Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından 15-16 Ekim 2016 tarihlerinde Genel Merkez’nde düzenlenecek CHP Ulusal Çocuk Politikası Çalıştayı’nın açılış konuşmasını yapacak. (Saat:09.30)
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası açılışına katılacak. (Saat:15.00)


MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI 
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Parti Genel Merkezinde Siyaset Ve Liderlik Okulu'nun 13. Dönem Açılış Törenine katılacak (Saat:13.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Haliç Kongre Merkezi'nde, Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği Türkiye İş Ahlakı Zirvesi'nin açılışına ve MARUF Vakfınca düzenlenecek İslam Ekonomisi Enstitüsü açılış programına iştirak edecek. (Saat:09.30-14.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Akıllı stok alanları temel atma törenine, Kayda Deger Istihdam Projesi Lansmanına, Düzce Sanayi Şurasına ve Düzce Il Milli Egitim Müdürlügü Projeler Sunumuna katılacak. (Saat:10.30-11.00-14.30-18.00) 

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinin (TÜRMOB)  22. Olağan Genel Kurul toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN SAYAN KAYA İSTANBUL'DA
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul il başkanlığınca düzenlenecek 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü programına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ÇELİK BURSA'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Tarım Fuarı'nda kadın çiftçilerle bir araya gelecek. (Saat:14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Rusya, ABD ve Türkiye'nin yanı sıra bazı bölge ülkelerinin dışişleri bakanları ile BM Suriye temsilcisi, İsviçre'nin Lozan kentindeki Beau-Rivage Palace Oteli'nde, Suriye krizini ele almak için bir araya gelecek. Toplantıda, Türkiye'yi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu temsil edecek.​

KÜLTÜR-SANAT
-
Mimar Turgut Cansever, Uluslararası Gençlik Derneğince, Üsküdar Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek programda anılacak. (Saat:09.30)
-İstanbul Karagöz Kukla Vakfınca düzenlenen 19. Uluslararası İstanbul Kukla Festivali, Karagöz sanatçısı Cengiz Özek'in sanat yönetmenliğinde açılacak.
ayrıca Küçükçekmece Belediyesi sezon açılışı, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Karagöz'ün Dünyası" sergisi ve "Karagöz Şarkıları" konseriyle gerçekleştirilecek. (Saat:19.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 4 maç yapılacak. Kasımpaşa-Gaziantepspor, Kayserispor-Beşiktaş, Adanaspor-Kardemir Karabükspor ve Gençlerbirliği-Galatasaray maçları oynanacak. (Saat:14.00-17.00-19.30-20.00)











 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.