Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün - 17 Mart 2016 Perşembe

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’ı ve Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür’ü kabul ediyor. (Saat: 11.00/12.00/15.30/17.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni'ne katılıyor. (Saat: 14.00)

 

-CHP PM TOPLANTISI

-CHP Parti Meclisi, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, CHP Genel Merkezi'nde toplanıyor. (Saat: 11.00)

 

-BAKAN AVCI AKSARAY VE ANKARA’DA

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aksaray Kültür Merkezi’nde, İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programına katılıyor. (Saat: 11.00)

-Bakan Avcı, Türkiye Diyanet Vakfı’nda, “Bir Neslin Ağabeyi (Fethi GEMUHLUOĞLU)” isimli panele katılıyor. (Saat: 18.30)

 

-BAKAN BOZKIR'IN PROGRAMI

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti' yi makamında kabul ediyor ve Türkiye-AB Zirvesi'ne katılmak için Belçika'ya ziyarette bulunuyor. (Saat: 11.00)

 

-BAKAN SOYLU'NUN PROGRAMI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Cer Modern Sanat Merkezi'nde, ILO ve İŞKUR tarafından düzenlenen "Kadın İstihdamı Kısa Belgesel Film Yarışması" ödül törenine katılıyor. (Saat: 14.00)

 

-BAKAN TÜFENKCİ’NİN PROGRAMI

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Rixos Grand Ankara Oteli’nde, 19.Geleneksel Tüketici Ödülleri programına katılıyor. (Saat: 09.30-12.05)

 

-BAKAN IŞIK İSTANBUL’DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sabancı Center’da, TÜSİAD Sanayi 4.0 Raporu tanıtım konferansına katılıyor ve burada bir konuşma yapıyor. (Saat: 10.00)

-Bakan Işık, TÜYAP Kongre Merkezi’nde, Wın Eurasıa Automation /  Endüstriyel Otomasyon Fuarı’nı ziyaret ediyor. (Saat: 16.00)

 

-BAKAN ELİTAŞ İZMİR’DE

-Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor, İzmir İnovasyon Haftası’nın açılış etkinliğine katılıyor, Ege Serbest Bölge’sini ziyaret ediyor ve Ege İhracatçı Birlikleri ödül törenine katılıyor. (Saat: 13.00/14.00/16.30/19.00)

 

 

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenliyor. (Saat:11.30)

 

  -SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

-CHP’NİN DOKUNULMAZLIK KRİTERİ

-CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dokunulmazlık konusundaki tavırlarına ilişkin, “Milletvekilimiz önüne gelen evraka bakacak, anayasanın ilgili maddesine bakacak, kapalı oy kabininin arkasına geçecek, vicdanıyla baş başa anayasal bir görevi yerine getirecek. Anayasa ona bu kararı grup halinde almayacaksınız, herkes tek başına bu kararı verecek diyor. Her bir milletvekili de öyle yapacak” dedi.

-Anayasanın dokunulmazlıkla ilgili maddesinin değiştirilmesini isteyen Özel, “Bütün dokunulmazlıkları kürsü dokunulmazlığı ile sınırlayalım. Meclis için birkaç günlük meseledir, bir saatte yazarız, birkaç gün içinde hallederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.