Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Gündemde Bugün-18 Ağustos 2017 Cuma
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Kahramankazan-Ankara Bölünmüş Yolu Temel Atma Töreni’ne katılacak.(Saat:14.00)  

 
BAKAN ÖZHASEKİ BAYBURT’TA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bayburt Valiliğini , Bayburt Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Esnaf ziyaretinde bulunacak ve Yapımı Devam Eden ve Planlanan Projeleri Yerinde inceleyecek.  (Saat:11.15-13.15-15.00-15.45)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek Kahramankazan-Ankara Bölünmüş Yolu Temel Atma Töreni’ne katılacaktır. (Saat:14.00) 

 
BAKAN ÖZLÜ İZMİR’DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 86. İEF Basın toplantısı düzenleyecek, Rusya İş Formu “Yeni Bir dönemin Eşiğinde Türkiye - Rusya Ekonomik  İşbirliği” toplantısına katılacak, Srilanka Bakanı ile, Mynmar Ticaret Bakanı ile, Kuzey Kıbrıs Ticaret Bakanı ile görüşecek ve 86. İzmir Enternasyonal Fuar açılışına katılacak.  (Saat:09.00-10.00-14.00-14.30-16.00-18.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İZMİR'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tüm Ülkelerin Heyet Başkanlarının Katılımıyla Basın Toplantısı düzenleyecek, Aile Fotoğrafı Çekimi
ne katılacak, Türk-Rus İş Forumuna katılacak ve imza törenine katılacak. (Saat:09.30-09.50-10.00-12.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Hanehalkı Bilişim Teknolojileri Kulanım Araştırlamaları istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Temmuz 2017 Kurulan ve Kapanan şinket istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-
Süper Lig İlhan Cavcav sezonu ikinci hafta açılış maçında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşması oynanacak. (Saat:21.45)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.