Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

Gündemde Bugün-20 Ekim 2016 Perşembe
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İzmir ve Kocaeli Şehir Hastaneleri Proje Finansman Törenine katılacak, Külliyede Kanaat Önderleri ve STK Temsilcileri ile Toplantı yapacak, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı ayrı ayrı Kabul edecek. (Saat:11.00-13.30-16.30-18.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ANTALYA VE BURDUR'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Antalyalı basın mensuplarıyla Akra Barut Hotel'de kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek. (Saat:10.00)
-Gölhisar'da Kaymakamlığı ve Belediyeyi ziyaret edecek Kurtulmuş, toplu açılış töreni ile AK Parti ilçe binasının açılışına katılacak. 14.00-14.30-15.00-16.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA'DA
-
Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonu ve istihdam edilebilirliklerinin desteklenmesi Hibe programı, İmza töreni ve insana odaklan-değişimi yansıt fotoğraf yarışması ödül törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU KAZAKİSTAN'DA
-
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kazakistan Dışişleri Bakanı Erlan İdrisov ile görüşecek.  Türkiye-Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 3. toplantısı hazırlıkları kapsamında Ortak Stratejik Planlama Grubu 3. toplantısına başkanlık edecek Çavuşoğlu ve İdrisov, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

BAKAN ÖZLÜ KARABÜK'TE
-Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Karabük-Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas OSB alanında inceleme yapacak, Karabük Üniversitesi Akademik Yılı açılış törenine katılacak ve Valiliği ziyaret edecek. Bakan Özlü, ayrıca Kardemir A.Ş.'yi zeyaret edecek ve çalışanlar ile öğle yemeği yedikten sonra AK Parti İl Başkanlığını, Karabük Ticaret ve Sanayi Odasını, Karabük Organize Ve Sanayi Bölgesini Ziyaret edecek. (Saat:09.00-09.30-11.30-12.30-14.00-14.30-15.00) 

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Aydın Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.30)

BAKAN ALBAYRAK KONYA'DA
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Karapınar Güneş Enerjisi Santrali Projesi'ne ilişkin basın açıklaması yapacak ve Meram ile Sakarya EDAŞ Çağrı Merkezleri açılışına katılacak. (Saat:11.30-13.30)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ İSTANBUL'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hilton Bosphorus Otel Kongre Merkezinde başlayacak Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Keneşi) ve Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı ev sahipliğinde düzenlenen "Şiddete Varan Aşırılıkla Mücadelede Gençliğin Rolü" uluslararası konferansına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,
İstanbul’da düzenlenecek “2. Uluslararası İş Makinaları Kongresi” ne katılacak.

BAKAN EROĞLU ELAZIĞ'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu,  Elazığ Valiliği'ni ziyaret ve basın açıklaması yapacak, Elazığ Belediye Başkanlığı'nı, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve DSİ Tesisleri Temel atma ve açılış merasi ile Orman köylülerine kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılacak. (Saat:10.15-11.00-11.30-13.00)
-Bakan Eroğlu, Fırat Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı açılış törenine katılacak ve Koordinasyon toplantısına katılacak. (Saat:14.30-15.30)

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİNGÖL ANKARA'DA

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

TBMM GÜNDEMİ
-Meclis Genel Kurulu'nda, Ticari işlemlerde Taşınır Rehni Kanunu Tasarısı görüşülecek. (Saat:14.00)


TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-İçişleri Komisyonu, İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu, 15 Temmuz (FETÖ/PYD) Darbe Girişimini Araştırma Komisyonları toplanacak. (Saat:10.30-11.00-11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Muğla milletvekili Nurettin Demir basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER
-Türkiye-Hindistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Gökçen Özdoğan Enç'in Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi Rahul Kulshreshth'i Kabul edecek. (Saat:15.00)
-Türkiye-İsviçre Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hurşit Yıldırım'ın İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Walter Haffner'i Kabul edecek. (Saat:16.30)

EKONOMİ
-Türkiye Petrolleri Dağıtım AŞ’nin sermayesinde bulunan yüzde 100 oranındaki idare hissesinin özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi Özelleştirme İdaresi Başkanlığında yapılacak. (Saat:15.00)
-TÜİK, Eylül ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Fransa'da, Türkiye'nin de temsil edileceği, Musul konulu uluslararası toplantı yapılacak.
-AB Konseyi; Rusya'yla ilişkiler, Suriye, sığınmacı krizi, Kanada ile ticaret anlaşması ve Brexit konularının görüşülmesi için AB ülkelerinin devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla toplanacak.
-İran Meclis Başkanı Ali Laricani, Irak'ın başkenti Bağdat'ta temaslarda bulunacak.


KÜLTÜR-SANAT
-Usta yazar Çetin Altan'ın, aramızdan ayrılışının birinci yıl dönümünde Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen bir törenle Caddebostan Kültür Merkezi’nde anılacak. Dostları ve okurlarının katılacağı anma yönetmen Nebil Özgentürk ve gazeteci-yazar Aydın Engin'ien katılımıyla gerçekleşecek. (Saat:20.00)
-3. İstanbul Tasarım Bienali’nin detaylarının açıklanacağı basın lansmanı ve sergi gezisi, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu'nda yapılacak. (Saat:10.00)
-Frankfurt Kitap Fuarı'ndaki "Türkiye Ulusal Standı"nda, Doğan Hızlan'ın moderatörlüğünde İskender Pala ve Adnan Özer'in konuşmacı olduğu "Demokrasi ve Kültür" paneli düzenlenecek.
-Hasan Sabbah ve "Haşhaşilerin" anlatıldığı Alamut oyununun prömiyeri, Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. (Saat:20.00)


GÜNCEL
-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İ.B.B. ve Bağlı Şirketleri Toplu İş Sözleşmesi İmza törenine katılacak. (Saat:11.00)  

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında 12 grupta 24 maç yapılacak. H Grubu'nda Atiker Konyaspor-Braga, L Grubu'nda Osmanlıspor-Villarreal, A Grubu'nda da Manchester United-Fenerbahçe maçları oynanacak. (Saat:20.00-20.00-22.05)
-Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 2. haftası, yapılacak 4 maçla başlayacak.  Darüşşafaka Doğuş, sahasında İtalya'nın EA7 Olimpia Milano, Anadolu Efes ise deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşılaşacak. (Saat:20.15-19.45)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.