Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Gündemde Bugün - 21 Mart 2016 Pazartesi

-İSTİKLAL CADDESİ'NDEKİ BOMBALI SALDIRI

-İstiklal Caddesi'nde, canlı bomba ile gerçekleştirilen saldırıya ilişkin gelişmeler ve saldırıya yönelik tepkiler takip ediliyor.

 

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde, 5 Bin Köye 5 Bin Orman Eylem Planı ve Türkiye Çınar Yılı / 2016 Projesi ile Dünya Ormancılık, Su ve Meteoroloji Günlerini kutlama törenine takılıyor. (Saat: 11.00)

 

-HDP LİDERİ DEMİRTAŞ İSTANBUL'DA

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Nevruz etkinliğine katılıyor. (Saat: 10.00-16.00)

 

-HDP LİDERİ YÜKSEKDAĞ AĞRI’DA

-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Nevruz etkinliğine katılıyor. (Saat: 10.30-12.00)

 

-BAKAN EROĞLU İSTANBUL’DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Haliç Kongre Merkezi’nde, 5 Bin Köye 5 Bin Orman Eylem Planı ve Türkiye Çınar Yılı / 2016 Projesi ile Dünya Ormancılık, Su ve Meteoroloji Günlerini kutlama törenine takılıyor. (Saat: 11.00)

 

-BAKAN BOZDAĞ ERZURUM’DA

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Erzurum SWAY Hotel’de, Yargıda Zaman Yönetimi Sempozyumu'nun açılış törenine katılıyor. (Saat: 09.30)

 

-SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.