Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün - 21 Nisan 2016 Perşembe

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ANKARA VE YALOVA'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı kabul ediyor. (Saat: 11.00/12.00/13.00/14.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altınova Şantiyesi'nde, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün son tabliye montajı törenine katılıyor. (Saat: 16.30) 

CHP GRUBU TOPLANIYOR

-CHP Grubu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı olarak toplanıyor, . (Saat: 10.30) 

CHP MYK TOPLANTISI

-CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, genel merkezde toplanıyor. (Saat: 13.00) 

TBMM GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu'nda, CHP’nin Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı hakkında verdiği gensoru önergesi görüşülüyor. (Saat: 14.00) 

KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM KİT Komisyonu, Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi ile Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğünün 2013-2014 yılı hesaplarını görüşüyor. (Saat: 10.00/14.30/15.30)

-TBMM Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu toplanıyor. (Saat: 11.00) 

BAKAN EROĞLU'NUN PROGRAMI

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sheraton Hotel'de, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) geleneksel toplantısına katılıyor. (Saat: 19.00) 

BAKAN YILDIRIM YALOVA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Altınova Şantiyesi'nde, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün son tabliye montajı törenine katılıyor. (Saat: 16.00) 

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yenibosna Dış Ticaret Kompleksi'nde, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına katılıyor. (Saat: 12.30) 

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, İstanbul Sanayi Odası'nın Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katılıyor. (Saat: 10.00) 

BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün son tabliye montajı törenine katılıyor. (Saat: 16.00) 

BAKAN SOYLU'NUN PROGRAMI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Büyükşehir Belediyesi 21. Dönem Çocuk Meclisi üyelerini kabul ediyor. (Saat: 13.00) 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı basın toplantısı düzenliyor.

(Saat: .30/11.30/12.0/12.30/13.00/13.30/14.00) 

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI-ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI PROTOKOLÜ

- Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör ve Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Orman Genel Müdürlüğü'nde, Bilim ve Sanat Merkezleri'ndeki özel yetenekli öğrencilere yönelik araştırma kampları, araştırma ormanlarının ücretsiz kullanımı ile birlikte tematik kamp olanağı sağlanması ve Orman Genel Müdürlüğü'nün eğitim portalından faydalanmasına yönelik protokolü imzalıyor. (Saat: 10.00) 

SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

- Avrupa Judo şampiyonası Rusya'da başlayacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.