Öne Çıkanlar sinema Atom tedavisinden sonraki süreç nedir ATOdan Maliye Bakanına Teşekkür seda sayan 6 Ekim 2016 Gündem Başlıkları polis hangi durumda ters kelepçe takar filmlerin konusu ne hangi fillm gitmeliyim beyaz perde alerjik astım ebay bebek sallamak doğru mu

Gündemde Bugün-22 Haziran 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı, Başbakan Binali Yıldırım’ı kabul edecek ve çiftçiler ile iftar programında bir araya gelecek. (Saat: 13.30-14.30-16.30-20.29)


BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, resmi konutta Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Kamar Cavid Bacva’yı kabul edecek. (Saat: 12.00)
-Çankaya Köşkü’nde Başbakanlık personeli ile iftar programında bir araya gelecek. (Saat: 20.29)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, Adalet Yürüşü'nün 8. gününe yarın Kazanlar Mevki Üçler Petrol'den başlayacak. (Saat:09.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI TÜRKEŞ KKTC'DE

-Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, KKTC'de TED Kuzey Kıbrıs Koleji'nde düzenlenecek lise mezuniyet törenine katılacak.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU TOKYO'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya Başbakanı Şinzo Abe tarafından kabul edilecek ve Japonya Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Hiroshige Seko ile görüşme yapacak.

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Gölyaka İlçe Teşkilatı İftar Programına katılacak. (Saat:20.39)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vefa İftarı'na katılacak. (Saat:19.00)


BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara Demirspor  Havuzbaşı Restoranda UDH Bakanlığı personeli ile İftar programında bir araya gelecek. (Saat:20.30)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU TEKİRDAĞ'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu,
Koçak Farma İlaç Fabrikasını ziyaret edecek, Sektör Temsilcileri İle Toplantı Yapacak ve Koçak Farma İlaç Fabrikası’nda İşçilerle iftar Programına katılacak.  (Saat:18.30-19.00-20.50)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 Kültürel istihdam verilerini ve Haziran 2017 Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin devlet ve hükümet başkanları, Brüksel'de  "Terörle mücadele, göç, Brexit ve ekonomi" konularının ele alınacağı zirvede bir araya gelecek.
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor.

SPOR

-2017 Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final maçları oynanacak. A Milli Kadın Basketbol Takımı, çeyrek finalde Yunanistan ile karşılaşacak. (Saat:16.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.