Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye türk telekom

Gündemde Bugün-24 Mayıs 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kuruluna ve Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Kuran-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Finaline katılıyor, ardından Esenboğa Havalimanı’ndan Brüksel’e hareket ediyor. (Saat: 11.00-13.00-16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00) 

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ANTALYA'DA
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alanya Belediyesince düzenlenen toplu açılış törenine katılacak, Devlet Bahçeli Meydanı ile Alaaddin Keykubat Meydanı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulunacak. (Saat:13.30-15.45-16.00)


TBMM GRUP TOPLANTILARI
-AK Parti basına kapalı olarak grup toplantısı yapacak. Toplantıda Başbakan Binali Yıldırım grup başkanı için aday gösterilecek (Saat:12.00)
 
BAKAN ÖZLÜ ANKARA’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TOBB 73. Mali Genel Kuruluna katılacak. (Saat:11.00)
 
BAKAN ÇAVUŞOĞLU İTALYA’DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Resmi ziyaret için İtalya’ya gidecek. ziyaret çerçevesinde İtalya Dışişleri Bakanı Angelino Alfano ile ikili görüşme gerçekleştirecek, Çavuşoğlu ziyareti vesilesiyle ayrıca İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella ile İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni tarafından kabul edilecek.
 
BAKAN ARSLAN ANKARA’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Congresium’da  Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansına ve Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarına katılacak. (Saat:09.15-10.30) 

BAKAN YILMAZ İSTANBUL’DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Ödül Töreni’ne katılıyor. (Saat: 19.00)
 
BAKAN AĞBAL ANKARA’DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, TheGreen Park Hotel’de Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Zirvesine katılacak ve bir konuşma yapacak. (Saat:09.30)
 
TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel Kurulunda CHP’nin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında verdiği gensoru önergesinin ön görüşmeleri yapılacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-ABD Başkanı Donald Trump; Katolik aleminin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella ve Başbakan Paolo Gentiloni ile görüşecek.

GÜNCEL
-Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, ERASMUS'un 30. yılı kutlamaları toplantısına katılacak. (Saat:09.30)

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi finalinde Manchester United ile Ajax karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off turunda Darüşşafaka Doğuş-Banvit ve Fenerbahçe-TOFAŞ maçları oynanacak.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.