Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ırak türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4

Gündemde Bugün-24 Şubat 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Çevre Projeleri Açılış Töreni’ne katılıyor. (Saat:10.30)


BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, YASED - Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nin 36’ıncı Genel Kurul toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,
Çevre Projeleri Açılış Törenine katılacak. 

BAKAN ELVAN ERZİNCAN'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Erzincan Valililği'ni, 3. Ordu Komutanlığı'nı, Belediye Başkanlığı'nı, AK Parti Erzincan İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve Cazibe Merkezi bilgilendirme toplantısına katılacak. (Saat:09.30-10.00-10.30-11.00-14.00)

BAKAN BOZDAĞ ANKARA'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, SETA'da “Cumhurbaşkanlığı Sisteminin Anayasal Tasarımı” programına katılacak. (Saat: 11.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Çalışma Hayatı İştişare Toplantısı'na katılacak. (Saat:09.30)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras ve CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenliyor. (Saat:11.00-11.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı konut satış istatistiklerini ve 2016 yılı aralık ayı katı yakıtlar verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-BM gözetimindeki Suriye görüşmelerinin ikinci gününde BM Suriye Temsilcisi Staffan De Mistura, Beşşar Esed rejimi ve muhalefet heyetleriyle ayrı ayrı bir araya gelecek.
-Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, resmi ziyarette bulunduğu Lübnan'da Meclis Başkanı Nebih Berri ve Başbakan Saad Hariri ile görüşecek.

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Türkiye Diyanet Vakfı Kocatepe Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek 2017 yılı hac kura çekimine katılıyor. (Saat: 15.00)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası Çaykur Rizespor-Kayserispor ve Kasımpaşa-Bursaspor maçlarıyla başlayacak. (Saat:19.00-20.00)
-Basketbol THY Avrupa Ligi 23. haftasında, Anadolu Efes-Baskonia ve Real Madrid-Darüşşafaka Doğuş karşılaşmaları yapılacak. (Saat:20.00-23.00)
-UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi, İsviçre'de yapılacak. UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiltaş'ın rakibi belli olacak. (Saat:15.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.