Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

Gündemde Bugün-25 Ocak 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Mozambik temaslarının ardından Afrika turunun üçüncü durağı Madagaskar'ın başkenti Antananarivo resmi ziyarette bulunacak.   
 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)
 
BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ ANKARA’DA
-Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV işbirliğinde yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlendiği Türkiye 100 Yarışmasında kazananların ödül törenine katılacak. (Saat:17.00)
 
 BAKAN ÖZLÜ  
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sheraton Otel’de 7. Buhara Medya Ödülleri Törenine katılacak. (Saat:19.30)

BAKAN AVCI ESKİŞEHİR'DE
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Termal Turizm Çalıştayı Ön Toplantısına, Eskişehir İl Koordinasyon Toplantısına ve Kanal 26 tarafından düzenlenen Sporun Enleri Ödül Töreni'ne katılacak. (Saat:15.00-16.00-18.30)

 
TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Başkanlık Divanı toplanacak. (Saat:15.00)
 
TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenleyecek.  (Saat:11.30) 
 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2017 yılı Ocak ayına ilişkin sektörel güven endekslerini açıklıyor. (Saat:10.00) 

KÜLTÜR-SANAT
-"Yeni Türk Müziği Hareketi" projesinin ilk konseri, "Muzaffer Sarısözen ve Yeni Halk Müziği", CRR'de müzikseverlerle buluşacak. (Saat:20.00)
 
GÜNCEL
-Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Parti Genel Merkezi’nde gündeme ilişkin konuları değerlendirecektir. (Saat:12.30) 
 
SPOR
-Ziraat Türkiye Kupası gruplarında son hafta, 6 maçla devam edecek. Gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.