Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Ayça Varlıer kimdir

Gündemde Bugün-26 Ağustos 2016 Cuma
TÜRKİYE
- Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonu ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü'nde, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’u kabul ediyor ve Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov ile çalışma yemeği yiyecek. (Saat: 11.00-14.00)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını gerçekleştirecek. (Saat: 16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Ofisi'nde Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile görüşecek. Başbakan Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile otoyol ve bağlantı yolları açılış törenine katılacak. (Saat:09.30-16.00)

HDP EŞ GENEL BAŞKANI YÜKSEKDAĞ İSTANBUL'DA
-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Garip Dede Dergahı'nı ziyaret edecek, Aslı Erdoğan için başlatılan "Özgürlük Nöbeti"ne katılacak. (Saat:14.30-16.30)
 
BAKAN TÜFENKCİ GAZİANTEP'TE
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, valiliği ve büyükşehir belediyesini ziyaret ediyor ve Şahinbey Sosyal Tesisi'nde taziye ziyaretinde bulunacak. (Saat: 10.00/10.30/11.00)

BAKAN AKDAĞ İSTANBUL'DA
- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Pakistan Pencap Eyalet Başbakanı Navaz Şerif ile ikili işbirliği konularını görüşmek için biraraya gelecek. Toplantı sonrası "Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve Pakistan İslam Cumhuriyeti Pencap Sağlık Departmanı Arasında Halk Sağlığı Programlarının ve Sağlık Sistemlerinin Güçlendirilmesine İlişkin Mutabakat Zaptı" imzalanacak. (Saat: 09.30)

BAKAN SOYLU TRABZON'DA
 - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da "Ticari Araç Sürücüleri Tanıtım Kartı" almaya hak kazanan sürücülerin sertifika ve ödül törenine katılacak. (Saat: 10.00)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA
- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki İstanbul'da "Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Töreni"ne katılacak. (Saat: 11.30)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA
- Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakanı Faruk Özlü İstanbul'da Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışına katılacak. (Saat: 16.00)

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Küçükçekmece'deki Bezirganbahçe Meydanı'nda, Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen Etnospor Kültür Festivali'nin açılışına katılacak. (Saat:11.00)

EKONOMİ
-TÜİK, bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin sanayi işgücü girdi ile ticaret ve hizmet endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İsviçre'de, Suriye konusunu görüşmek üzere bir araya gelecek.
-İtalya'nın orta kesiminde çarşamba günü meydana gelen depreme ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor. Esed rejimi ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

KÜLTÜR-SANAT
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Küçükçekmece'deki Bezirganbahçe Meydanı'nda, Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen Etnospor Kültür Festivali'nin açılışına katılacak. (Saat:11.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında, Atiker Konyaspor-Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor maçları oynanacak (Saat:21.45)
-UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarının kura çekimi, Monaco'da yapılacak. (Saat:14.00)
-TFF 1. Lig'in 2. haftasında Ümraniyespor-Manisaspor ve Bandırmaspor-Büyükşehir Gaziantepspor karşılaşmaları oynanacak.(Saat:21.45)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.