Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Gündemde Bugün - 26 Nisan 2016 Salı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan, Birleşmiş Milletler medeniyetler ittifakı 7. Küresel Forumu'na katılacak. Malta Cumhurbaşkanı Marie Louise Coleile Preca ile görüşecek.

-Erdoğan Azerbaycan'daki programın ardından Hırvatistan'a geçecek.

GRUPLAR TOPLANIYOR

-MHP, AK Parti, HDP ve CHP grubu toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat: 10.30/11.15/12.30/13.30)

 

TBMM GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu’nda, Kolluk Gözetim Komisyonu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 15.00)

 

KOMİSYONAR TOPLANIYOR

-TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda Sınai Mülkiyet Kanunu Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 15.30)

-TBMM İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu-İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan ''Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu'' Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumları İnceleme Raporu’nu görüşüyor. (Saat: 16.00)

 

BAKAN YILDIRIM KARABÜK VE ZONGULDAK’TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Irmak – Karabük – Zonguldak Demiryolu Hattı’nın Zonguldak Kesiminin açılış törenine katılıyor ve tren ile Zonguldak’a hareket ediyor. (Saat: 14.00/15.30)

-Bakan Yıldırım Zonguldak Garı’nda karşılanıyor. (Saat: 18.15)

 

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU AZERBAYCAN'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de temaslarda bulunacak.  

 

VENEDİK KOMİSYONU MECLİS’TE

-Venedik Komisyonu üyelerinden oluşan heyet, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ile görüşüyor. (Saat: 17.20/17.55)

 

AB PROGRAMLARI ÇALIŞTAYI

-Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından, İzmir Ege Palas Hotel’de, AB Programları finansman imkânlarının tanıtıldığı bir çalıştay gerçekleştiriliyor.

 

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İslamiyetin Hırvatistan'da resmi din olarak kabul edilmesinin 100. yılı nedeniyle 20 Avrupa ülkesinin katılımıyla başkent Zagreb'de düzenlenecek Avrupa İslam Cemiyetleri buluşmasına katılacak.

 

EKONOMİ

-TCMB Başkanı Murat Çetinkaya, yılın ikinci enflasyon raporunu Hilton İstanbul Bomanti Otel'de açıklayacak.

-TCMB Nisan ayına ilişkin Para Politiası Kurulu tutanaklarını açıklayacak

-TÜİK, Doğum yeri istatislikleri 2015 adlı haber bültenini yayımlayacak.   

 

SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

SPOR

-52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu sürüyor.

-UEFA Şampiyonlar lig'i yarı final ilk karşılaşmasında İngiltere'nin Manchester City takımı İspanya'nın Real Madrid takımını konuk edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.