Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth

Gündemde Bugün-26 Şubat 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabeyn Köşkü'nde IKBY Başkanı Mesud Barzani'yi kabul edecek. (Saat:17.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde halka hitap edecek. (Saat:14.00)

 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) üyeleri ve il başkanlarıyla Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.
(Saat:13.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin Vesayet Karnesi programının açılış konuşmasını yapacak. (Saat:18.00) 

BAKAN SOYLU ÇANAKKALE'DE
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti İl Başkanlığının kahvaltı programı ile İÇDAŞ Kongre Merkezi'ndeki halk oylaması toplantısına ve Bayramiç Belediyesi hizmet binasının açılışına katılacak. (Saat:10.30-14.00-16.00)
 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Rumeli-Balkan Buluşmasına ve Kosova’nın kurtuluş Etkinliğine katılacak. (Saat:10.00-19.00)

BAKAN EROĞLU İSTANBUL'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni ziyaret edecek, Bağlarbaşı Caddesi'nde Fidan Dikimi ve Dağıtımı programına  ve Okullar Hayat Bulsun Projesi'ne katılacak. (Saat:13.30-14.00-14.30)

BAKAN BOZDAĞ KONYA'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ramada Otel'de STK Platformu tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi konulu konferansa katılacak. (Saat:19.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

-Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Hocalı katliamının 25. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve devlet erkanının da katılımıyla yürüyüş ve anma töreni düzenlenecek.

KÜLTÜR-SANAT
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu edinen "Reis" filminin galası TİM Show Center’da yapılacak. (Saat:19.30)

GÜNCEL
-Demokrat Parti,12.Olağan Büyük Kongresi’ni Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde yapacak. (Saat:10.00)
-İçişleri Eski Bakanı Meral Akşener, Vatanseverler Derneği tarafından düzenlenecek olan "Milli İradenin Önemi" konulu konferansa konuşmacı olarak katılacaktır. (Saat:15:00-17:00 ) 

 
-SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 3 maç ile devam edilecek. Kardemir Karabükspor-Gençlerbirliği, Osmanlıspor-Medipol Başakşehir, Gaziantepspor-Fenerbahçe maçları oynanacak. (Saat:13.30-16.00-19.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftası Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank-Gaziantep Basketbol maçlarıyla sürecek.
(Saat:16.00-18.00)
-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. haftası Canik Belediyespor-MBK Doğuş Hastanesi müsabakasıyla tamamlanacak. (Saat:14.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.