Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Gündemde Bugün-27 Mayıs 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca şehit yakınları ve gazilerle düzenlenen İftar programına katılacak. (Saat: 20.37)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Uzman Çavuş Yavuz Bayram için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınacak cenaze namazına katılacak.
(Saat:12.53)

 
MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü programına katılacak.(Saat: 12.05)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Burhanettı̇n İnceoğlu 112 Acı̇l Sağlık İstasyonu ve Rezzan İnceoğlu Aı̇le Sağlığı Merkezi açılışına ve Denizli Ticaret Odası iftar Programına katılacak. (Saat:14.00-20-24)

-
DÜNYA-DİPLOMASİ
-
İtalya'nın Taormina beldesinde düzenlenen 43. G7 liderler zirvesi yapılacak toplantılarla tamamlanacak. 

GÜNCEL
-Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 27 Mayıs darbesinin 67.yıldönümü dolaysıyla İstanbul İl teşkilatı tarafından düzenlenen etkinliğe katılacak. (Saat:11.00)

SPOR
-
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Atiker Konyaspor-Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa-Antalyaspor, Medipol Başakşehir-Adanaspor ve Fenerbahçe-Trabzonspor maçları oynanacak. (Saat:16.00-16.00-18.00-19.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off turu üçüncü maçında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Odeabank'ı konuk edecek. (Saat:20.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.