Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Gündemde Bugün-28 Ekim 2016 Cuma
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya Büyükelçisi Paivi Kairamo ve Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha'nın Güven Mektubu takdim törenine katılacak. (Saat:15.00-15.45)

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Gündemdeki konuları değerlendirmek ve kararlar almak üzere toplanan Savunma Sanayii İcra Komitesi'ni başkanlık edecek. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'nin canlı yayın konuğu olacak. Canlı yayının ardından istanbul'a hareket ederek Gazeteci-Yazar Nail Güreli'nin cenaze törenine katılacak ve Maltepe Belediyesi'nin Toplu açılış töreninde konuşacak. (Saat:11.00-15.55-17.30)  

HDP EŞ GENEL BAŞKANI DEMİRTAŞ DİYARBAKIR'DA

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Demokratik Bölgeler Partisi Diyarbakır Bağlar ilçe binası önündeki etkinliğe katılacak. (Saat:11.00)

HDP EŞ GENEL BAŞKANI YÜKSEKDAĞ İSTANBUL'DA
-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın gözaltına alınmasına ilişkin Galatasaray Meydanı'nda düzenlenecek basın açıklamasına katılacak. (Saat:18.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANTALYA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti, CHP, MHP Antalya Milletvekilleri ve Sivil Toplum kuruluşlarının katılacağı kahvaltılı toplantıya katılacak ve Antalya Valiliği'ni ziyaret edecek. (Saat:09.30-12.15)

BAKAN AKDAĞ TİRAN'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi ve TİKA yetkilileri ile Arnavutluk'ta bir araya gelecek, hastane ve sağlık tesislerinde incelemelerde bulunacak.

BAKAN BOZDAĞ AMERİKA'DA

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı'nın "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" fotoğraf sergisinin açılışına ve Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılacak, Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'ni ziyaret ederek Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi temsilcilerini kabul edecek.

BAKAN TÜFENKCİ ADIYAMAN'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Adıyaman 2. İnşaat ve Yapı Fuarı ve Adıyaman TOBB Kız İmam Hatip Lisesi açılışı programlarına katılacak. Adıyaman Ticaret Borsası'nı ziyaret edecek olan Bakan Tüfenkci, Kredi Garanti Fonu Adıyaman Şubesi ve TSE Adıyaman Temsilciliği açılışına iştirak edecek.(Saat:15.30-16.30-17.30-18.15)

BAKAN ZEYBEKCİ ADANA VE DENİZLİ'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Adana'da Türkiye İnavosyan Haftası programına katılacak. Bakan Zeybekci Denizli'de
"AR-GE ve Tasarım Merkezlerine Sağlanan destekler ve başvuru süreçleri" konulu toplantıya katılacak. Europthec Firmasını, Denizli Valiliği'ni, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı, Denizli AK Parti İl Başkanlığı'nı  ziyaret edecek ve İşadamları ve STK Başkanları'nın katılımı ile İstişare toplantısına katılacak. (Saat:10.00-13.30-15.30-16.00-18.00-18.30-19.30)

BAKAN SAYAN KAYA ANKARA'DA
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Altındağ Belediyesinin Gülpınar Gençlik Merkezi ile Gülpınar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nin açılış törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da Şuhut Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi açılış merasimine katılacak  ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Afyonkarahisar’da hayata geçirilecek 5 yatırım müjdesi açıklanacaktır. (Saat:14.00)

BAKAN YILMAZ AYDIN'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,
Adnan Menderes Üniversitesi 2016 - 2017 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne Katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN SOYLU TRABZON'DA
-
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Valilik koordinasyon toplantısına, Ortahisar'da Eko Park temel atma töreni ve müze açılışına ve Erdoğdu Lisesi'nde düzenlenecek 15 Temmuz şehitleri anma programına katılacak. (Saat:09.15-14.30-15.30-17.00)

BAKAN ÖZLÜ ADANA VE DENİZLİ'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Faruk Özlü, Adana'da Türkiye İnavosyan Haftası programına katılacak. Bakan Özlü, Denizli'de "AR-GE ve Tasarım Merkezlerine Sağlanan destekler ve başvuru süreçleri" konulu toplantıya katılacak. Europthec Firmasını, Denizli Valiliği'ni, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı, Denizli AK Parti İl Başkanlığı'nı  ziyaret edecek ve İşadamları ve STK Başkanları'nın katılımı ile İstişare toplantısına katılacak. (Saat:10.00-13.30-15.30-16.00-18.00-18.30-19.30)

EKONOMİ
-TÜİK, 2016 yılı bitkisel üretim 2. tahminini açıklayacak. (Saat:10.00)

KÜLTÜR-SANAT
-Erdem Yayın Grubunca hazırlanan, Reza Hemmatirad'ın çizimlerinin yer aldığı "Okçular Tepesi-15 Temmuz Kahramanları" kitabının tanıtımı Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan'ın katılımıyla Okçular Vakfı'nda yapılacak. (Saat:11.00)
-Tanburi Cemil Bey, vefatının 100. yılında Beşir Ayvazoğlu, Mehmet Güntekin, İncila Bertuğ katılımıyla Zeytinburnu Kültür Merkezi'nde anılacak. (Saat:19.00)
-Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi Gençlik Komisyonu (Genç TYB İstanbul) tarafından Kızlarağası Medresesi'nde düzenlenen "Gençlerle Başbaşa" programına sanatçı Murat Kekilli konuk olacak. (Saat:19.00)
-Eyüp Film Akademisi Sertifika Töreni, Eyüp Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak. (Saat:19.00)
-Kubilay Dökmetaş'ın solist olarak katılacağı ve Kurtuluş Savaşı'ndan 15 Temmuz'a istiklal mücadelesi ruhunu yansıtan "Kurtuluş Ağıtları" programı CRR'de gerçekleştirilecek. (Saat:20.00)


SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın ilk maçında Gençlerbirliği ile Beşiktaş, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)
-Dünya Karate Şampiyonası Avusturya'da sürüyor. (Saat:10.00)
-Basketbol THY Avrupa Ligi 4. haftasında iki Türk takımı Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak. (Saat:20.00)
-Türk Telekom Basketbol Takımı ile Lokman Hekim Sağlık Grubu arasındaki sponsorluk anlaşması, her iki kurumun üst düzey yöneticilerinin de katıldığı bir törenle Lokman Hekim Akay Hastanesinde gerçekleştirilecek. (Saat:11.00)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.