Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün-29 Eylül 2016 Perşembe
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Letonya Dışişleri Bakanı Edgars Rinkevics, Danimarka Dışişleri Bakanı Kristian Jensen ve Suudi Arabistan Kültür ve Enformasyon Bakanı Dr. Adel el Hureyfi'yi ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:10.00-11.00-12.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

HDP EŞ GENEL BAŞKANI DEMİRTAŞ ALMANYA'DA
-HDP​ Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Almanya'da, SPD Genel Başkanı ve Almanya Başbakan Yardımcısı Sigmar Gabriel ile Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier'in yanı sıra Almanya Sol Parti ve Alman Yeşiller Partisi liderleriyle de görüşmelerde bulunacak.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NUN PROGRAMI
-
Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, Letonya Dışişleri Bakanı Edgars Rinkevics ile heyetlerarası görüşmesi ve Letonya Dışişleri Bakanı Edgars Rinkevics ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:12.00-13.00)
-Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, Danimarka Dışişleri Bakanı Kristian Jensen'i kabul edecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.
(Saat:13.45-15.15)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,  Meditor 7. Akdeniz Turizm Forumu Açılışına, özel sektörün sorunlarını dinleme toplantısına katılacak ve Mersin Valiliğini, MESBAS Serbest Bölgesini, Mersin OSB’yi Ziyaret edecek. (Saat:09.00-11.00-12.45-14.30-16.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakani Dr. Faruk Özlü, Demir Çelik Üreticileri ile toplantı yapacak ve Ankıros 2016 - 13. Uluslararası Demir-Çelik Ve Döküm Teknoloji,Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarına katılacak. (Saat:09.00-10.00)


BAKAN ARSLAN İZMİR'DE
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ziyaret edecek. (Saat:10.30) 

BAKAN YILMAZ KONYA VE ANKARA'DA
-
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi açılış törenine katılacak (Saat:10.30)
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Eğitim Fakültesi Dekanları ile toplantı yapacak. (Saat:15.30) 

BAKAN ÖZHASEKİ FRANSA'DA
-
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fransa'da İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı’nın Çevre Bakanları Toplantısı'nın ikinci günkü oturumuna katılacak.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN'DA
-
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kadın ve Demokrasi Derneği Samsun Temsilciliğinin açılış törenine iştirak edecek. (Saat:13.00)

EKONOMİ
-TÜİK, eylül ayı ekonomik güven endeksi ile yılın ilk yarısına ait elektrik ve doğalgaz fiyatları istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

KÜLTÜR-SANAT
-İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının yeni sezon repertuvar ve diğer çalışmalarını paylaşacağı basın toplantısı Esma Sultan Yalısı’nda yapılacak. (Saat:11.00)
-İstanbul Devlet Opera ve Balesi ve Kadıköy BSO konserleri yeni sezon açılış konseri Süreyya Operası'nda yapılacak. (Saat:/20.00)
-6. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin açılış töreni CRR'de gerçekleştirilecek. (Saat:19.00)


SPOR
-
UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda 2. hafta maçları oynanacak. H Grubu'nda Gent-Atiker Konyaspor, L Grubu'nda Zürih-Osmanlıspor, A Grubu'nda da Fenerbahçe-Feyenoord maçları yapılacak. (Saat:20.00-20.00-22.05)
-Darüşşafaka Doğuş, 2016 - 2017 Basketbol sezonu öncesi hazırlık maçında, Anadolu Efes'i evinde konuk ediyor. (Saat:19.30) 
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.