Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi Akşener

Gündemde Bugün - 29 Nisan 2016 Cuma

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde, Kutü'l - Amare Zaferi'nin 100. Yılı kutlamasına katılıyor. (Saat: 20.00)

 

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU ANKARA VE İSTANBUL'DA

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin genel merkezinde MKYK toplantısına katılacak.

-Davutoğlu, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Kut-ül Amare anma programına iştirak edecek

 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sheraton Grand Otel'de, kadın derneklerinin temsilcileriyle bir araya geliyor. (Saat: 15.00)

 

BAKAN TÜFENKCİ'NİN PROGRAMI

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, JW Marriott  Hotel'de, Ankara Ticaret Odası'nın düzenlediği alış veriş kampanyasının tanıtım toplantısına katılıyor. (Saat: 10.00)

 

BAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ürdün Ulaştırma Bakanı Sayın Ayman Hatahet’i makamında kabul ediyor. (Saat: 08.45)

 

BAKAN ELİTAŞ VAN'DA

-Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, çeşitli programlara katılıyor, ziyaretler gerçekleştiriyor. (Saat: 11.15-15.30)

 

BAKAN EROĞLU ÇANKIRI'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor ve açılışlara katılıyor. (Saat: 09.45-15.00)

 

MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI KİLİS'DE

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kilis'te okul müdürleri ile bir araya gelecek, Valiliği ziyaret edecek, Elbeyli'deki konteyner kenti gezecek.

 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP İstanbul Milletvekili Erdal Taş, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve HDP Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/12.00/12.30/13.30)

 

EKONOMİ

-TÜİK, mart ayına ilişkin dış ticaret istatistikleri ile yılın ilk çeyreğine ait turizm istatistiklerini yayımlayacak.

 

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Valilik ve Belediyeyi ziyaret edecek, Karabük Üniversitesi Camisi açılışına katılacak ve Rektör Refik Polat ile bir araya gelecek.

-YÖK Başkanı Yekta Saraç, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde, Doç. Dr. Yalçın Çetinkaya'nın "Hermes'ten Itri'ye Kainatın Dili: Musiki" söyleşisine katılacak

 

SPOR

 

-Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta, Çaykur Rizespor-Mersin İdmanyurdu, Bursaspor-Galatasaray maçlarıyla başlayacak.

-Brezilya'da düzenlenecek Yaz Olimpiyat Oyunları için Yunanistan'ın Olimpiya kasabasında yakılan Olimpiyat meşalesi, Lozan'daki Olimpiyat Müzesi'ne taşınmadan önce BM Cenevre Ofisi'ne getirilecek.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.