Gündemde Bugün-29 Nisan 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
 Hilton Garden Otel'de partisinin il başkanları toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cevahir Kongre Merkezi'nde düzenlenen Osmanlı Döneminde Kudüs Uluslararası Sempozyumu'na iştirak edecek. (Saat:10.00)


BAKAN ARSLAN KARS'TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mektebim Okulları Protokol İmza Törenine, Dağpınar Belediyesini,  AK Parti Digor İlçe Başkanlığını ve AK Parti Kağızman İlçe Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:10.00-11.30-12.30-14.00)

BAKAN AKDAĞ İSTANBUL'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, WOW Otel'de İstanbul Sağlık Hizmetleri değerlendirme toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA
-Milli eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Antares-AVM'de Ombudsmanlık Tarihi Sergisi Açılış Törenine katılacak. (Saat:13.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
AB ülkelerinin devlet ve hükümet başkanları, Brüksel'de AB'nin Brexit stratejisini görüşmek üzere özel bir zirvede bir araya gelecek.

SPOR
-
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasına iki maçla devam edilecek. Günün ilk maçında Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşırken günün diğer maçında iseTrabzonspor, Gençlerbirliği'ni konuk edecek. (Saat:16.00-19.00)
-Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisi ikinci maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. (Saat:16.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.