Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Gündemde Bugün-4 Ağustos 2016 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ile TBMM'deki makamında bir araya gelecek. (Saat:09.00)
-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar başkanlığındaki AK Parti İzmir milletvekillerini TBMM'deki makamında kabul edecek. (Saat:10.30) 
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,İzmir Gündoğdu meydanında yapılacak “Cumhuriyet ve Demokrasi” buluşmasında konuşacak. (Saat:19.30)

HDP LİDERİ YÜKSEKDAĞ’IN PROGRAMI
-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ve beraberindeki heyeti kabul ediyor. (Saat: 14.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Ömer Çelik, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ile görüşecek. (Saat:12.00)

BAKAN ÖZLÜ İNEGÖL'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Organize sanayi bölgesini ziyaret edecek, akşam sanayi ve işadamları derneği ile yemek yedikten sonra, Ak Parti İnegöl İl Başkanını, İnegöl Belediye Başkanını ziyaret edecek ve demokrasi nöbetinde halkla buluşacak.

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI
-Meclis’te, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/13.00) 

TBMM İÇİŞLERİ KOMİSYONU
-TBMM İçişleri Komisyonu, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde saldırıya uğrayan Emniyet Özel Harekat Daire Başkanlığı’nı ziyaret ediyor. (Saat: 10.30) 

EKONOMİ
-
TÜİK, 2015 yılına ilişkin kütüphane istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-TBMM Dışişleri Komisyonu üyeleri, İngiltere ve ABD'de temaslarını sürdürüyor.
-Suriye'de Halep'te yoğunlaşan çatışmalar, muhaliflerin rejim kuşatmasını kaldırmak için başlattıkları operasyon ve iç savaştaki diğer gelişmeler takip ediliyor

GÜNCEL
-
HAK-İŞ Başkanlar Kurulu, Genel Başkan Mahmut Arslan başkanlığında 15 Temmuz Darbe girişimi ve sonrası süreç başta olmak üzere ülke gündemini değerlendirmek amacıyla toplanacak. (Saat:13.30)
-Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Din İstismarına Karşı Birlik, Dayanışma ve Gelecek Perspektifi" başlıklı tek gündem maddesiyle olağanüstü toplanan Din Şurası Sonuç Bildirgesi'ni Bilkent Otel'de açıklayacak. (Saat:12.00)

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçlarında Osmanlıspor, Estonya'nın Nomme Kalju, Medipol Başakşehir ise Hırvatistan'ın Rijeka takımları ile karşılaşacak. (Saat:19.00-21.15)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.