Öne Çıkanlar tbmm gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi palandöken çin Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı

Hakkari’de 1 Terörist Teslim Oldu

Hakkari Merkez İlçe Jandarma komutanlığına bağlı Zap Jandarma Karakol Komutanlığına bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Hakkari Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince yürütülen PKK/KCK örgüt faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında dün Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Zap Jandarma Karakol Komutanlığına bir erkek terörist silahsız ve teçhizatsız bir şekilde teslim olduğu açıklandı. Valilik açıklamasında şahsın yapılan sorgulamalarda “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan arandığı tespit edildiğini ve konu ile ilgili tahkikatın devam ettiği belirtildi.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.