Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Hatay'da Şehitliğe Saldırı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, şehitlere ait mezarların tahrip edildiği, şehitlikteki Türk bayraklarının indirildiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, Yeşilköy Mahallesi Merkez Mezarlığı'nda milli mücadele yıllarında şehit olan Karahasan ile Mustafa Paşa'nın mezarları ile aynı yerde bulunan şehit polis memuru Akif Şakir ile şehit uzman çavuş Ayhan Kasap'ın mezarları, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tahrip edildi.

Saldırganlar, mezarlıktaki Türk bayraklarını da indirerek kaçtı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine mezarlığa gelen jandarma ekipleri bölgede incelemelerde bulundu.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Tolunay Başer ile Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy da olay yerine gelerek, güvenlik güçlerinden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Toksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.