Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Hava Sıcaklığı 4 ila 8 Derece Artacak

Hava sıcaklığı, ülke genelinde 4 ila 8 derece artacak, batı bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara Bölgesi ile Ege kıyıları ve Manisa çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette, Marmara'da ve Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinden itibaren batısı, zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren bölgenin kıyı kesimleri, gece saatlerinden sonra Manisa çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Genellikle az bulutlu ve açık, batı kesimleri zamanla parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. Isparta ve Burdur çevrelerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, batısı yer yer çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Parçalı ve az bulutlu. (10)
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. (11)
Bursa:  Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. (14)
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı. (16)
Antalya: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu. (17)
Bolu: Parçalı ve az bulutlu. (11)
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu. (11)
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu. (-5)
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu. (10)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.