Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

Hava Sıcaklığı Doğuda Azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Artvin çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde Tekirdağ çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların; Erzurum, Ardahan, Kars ve Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, yağışla birlikte Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun doğusunda 2 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde 1 ila 3 derece artacak.

Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı, kuzey ve doğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Trakya kesiminin çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu, bu sabah saatlerinde Tekirdağ çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla az bulutlu, Sinop çevrelerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların; Erzurum, Ardahan, Kars ve Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (17)

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu geçecek. (16)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(21)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu. (22)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (19)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazar) aralıklı sağanak yağışlı.(12)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazar) sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı. (7)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu.(17)

Anahtar Kelimeler:
Hava DurumuMeteorolojiMgm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.