Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE ırak suriye türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Aydın Valisi Yakup Canbolat

İç ve Batı Kesimlerde Sıcaklık Mevsim Normallerinin Üzerinde

Meteoroloji, ülke genelinde hava sıcaklıklarının 2-4 derece artacağını, iç ve batı kesimlerde sıcaklığın mevsim normalleri üzerinde olacağını bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzeydoğu kesimleri ile Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi ve Batı Karadeniz'in batısının yer yer parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ile Doğu Akdeniz'in doğusunda ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Marmara: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ; öğle saatlerinden sonra kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.
Ege: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ; öğle saatlerinden sonra kuzeyli yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.
Akdeniz: Az bulutlu ve açık, Göller Yöresi'nin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ; öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz'in doğusunda güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.
İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey ve batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ; Kıyı kesimlerde kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey ve doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Ankara: Parçalı ve az bulutlu (37)
İstanbul: Az bulutlu (32)
İzmir: Az bulutlu ve açık(34)
Adana: Az bulutlu ve açık (37)
Antalya: Parçalı ve az bulutlu (34)
Samsun: Parçalı bulutlu (31)
Erzurum: Parçalı ve yer yer çok bulutlu (30)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (41)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.