Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

İç Ve Doğu Kesimlerde Hava Sıcaklıkları 4 Dereceye Kadar Artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu olacak. Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Gümüşhane, Bayburt, Rize, Artvin, Tunceli, Bingöl, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçecek.
Hava sıcaklığı, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artarak mevsim normalleri civarında seyrederken, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.
EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusu yer yer parçalı bulutlu geçecek.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri ile Tunceli ve Bingöl çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık (35)
ANKARA: Az bulutlu ve açık (33)
İZMİR: Az bulutlu ve açık (40)
ADANA: Az bulutlu ve açık (37)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık (38)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (20)
DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (34)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.