Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

İçişleri Bakanı Soylu: İlk Dört Ayda 22 Bin 156 Terörle Mücadele Operasyonu Yapıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2018’in ilk dört ayında 22 bin 156 terörle mücadele operasyonu yapıldığını duyurdu.

 İçişleri Bakanı Soylu, Polis Akademisi İlk Derece Amirlik 3’ncü Dönem Mezuniyet Törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Soylu, 15 Temmuz’dan sonraki süreçte büyük bir yönetim yenilenmesi ve kapasitesi artırma yoluna gidildiğini dile getirerek, “Öncelikle kendimize ara yönetim ilkeleri belirledik” ifadelerini kullandı.

“FETÖ HAİNLERİNİN YARATMAYA ÇALIŞTIĞI BOŞLUĞU BU MİLLETİN VATANSEVER EVLATLARI DOLDURMUŞTUR”

Bir orkestra mantığı ile İçişleri Bakanlığını bir bütün olarak ele aldıklarını kaydeden Soylu, trafik, uyuşturucu, terör, göç gibi bütün mücadele alanlarında alınması gereken tedbirleri hayata geçirdiklerini söyledi. Personel ve teknik kapasite geliştirdiklerini ifade eden Bakan Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığına ve Sahil Güvenlik Komutanlığına alımlar yaptıklarını belirtti. Soylu yapılan alımlara ilişkin, “İçimizdeki FETÖ hainlerinin yaratmaya çalıştığı boşluğu bu milletin vatansever evlatları katbekat fazlası ile doldurmuştur” diye konuştu.

 İLK DÖRT AYDA 22 BİN 156 TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONU YAPILDI

Soylu konuşmasında ayrıca, 2016 yılında 36 bin 500 terörle mücadele operasyonu yapıldığını, 2017 yılında 56 bin 925 operasyon yapıldığını, 2018’in ilk dört ayında ise 22 bin 156 operasyonu yapıldığını kaydetti.

Soylu, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ise, 2016 yılında 86 bin 630 operasyon, 2017 yılında 118 bin 7 operasyon ile 2018’in ilk dört ayında ise 48 bin 500 operasyon gerçekleştirildiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.