Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook İdlib Pandemi Kuşadası Belediyesi Akşener kemal kılıçdaroğlu

İstanbul, Silivri'de 5,8 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi

İstanbul, Silivri’de 5,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 

İstanbul‘da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem sonrası Ankara, Bursa ve Sakarya İl AFAD Müdürlükleri’nden bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD), İstanbul, Silivri'de meydana gelen deprem sonrası bölgedeki hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi gerekmektedir. Yollar, acil yardım araçları için boş bırakılmalıdır." uyarısında bulundu. 

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN İLK AÇIKLAMA:

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; "İçişleri Bakanlığı (AFAD) Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre; Marmara Denizi (Silivri açıklarında) bugün saat 13.59’da 5.8 Mw büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.

Meydana gelen deprem sonrasında saat 14.20 itibariyle ilimizdeki AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır." denildi. 

İSTANBUL'DA İLK VE ORTA DERECELİ OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul Valiliği'nden deprem sonrası yapılan yazılı açıklamada; "AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi)’dan alınan bilgiye göre Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 13. 59’da 5.8 Mw büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem sonrası İstanbul’da bulunan ilk ve orta dereceli okullar tedbir amaçlı tatil edildi. Tüm birimler depremin etkilerini yakından takip ediyor ve ekiplerin çalışmaları devam ediyor." denildi. 

 

Anahtar Kelimeler:
IstanbulDepremSilivri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.