Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka

İstanbul Valiliği: 93 kişi gözaltına alındı

İSTANBUL(ANKA) – İstanbul Valiliği, dün ilde yaşanan protestolarda, mala zarar verme suçu işledikleri tespit edilen 93 şahısın gerekli adli işlemlerin yapılması için gözaltına alındığını açıkladı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’de son zamanlarda meydana gelen terör olayları ile ilgili olarak ilde dün bir takım yürüyüş ve protesto eylemleri gerçekleştirildiği belirtildi.

Terör eylemlerine tepki anlamında yapılan yürüyüşlerin genellikle sağduyu içerisinde ve sorunsuz olarak tamamlandığı belirtilen açıklamada, “Ancak bazı ilçelerimizde parti binaları, basın kuruluşları ile iş yerlerine ızrar meydana gelmiş, olaylar esnasında herhangi bir can kaybı ve ciddi yaralanma olmamıştır. Mala zarar verme olayları ile ilgili suç işledikleri tespit edilen 93 şahıs gerekli adli işlemlerin yapılması için gözaltına alınmıştır” denildi.

İl genelinde alınan üst düzey güvenlik tedbirlerinin kararlı ve dikkatli bir şekilde uygulanmaya devam edileceği belirtilen açıklamada, “Vatandaşlarımızdan kendilerini sokağa çekmeye yönelik provokasyonlara itibar etmemelerini sağduyulu davranmalarını ve güvenlik güçlerimize yardımcı olmalarını bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı. (ANKA)

(HM/OLÇ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.