Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Jandarma Ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda Atamalar

Jandarma Genel Komutanlığı’nda görevli 34 personel emekliye sevk edildi, 18 personel terfi ettirildi, 53 personel tayin edildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda ise iki Albay Tuğgeneralliğe terfi etti. Tuğgeneralliğe terfi ettirilen Albaylardan biri Sahil Güvenlik Komutanı oldu.

Jandarma Genel Komutanlığı’na ait emeklilik, terfi ve atama kararları ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait terfi ve atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Jandarma Genel Komutanlığı’nda görevli 3’ü General 31’i subay 34 personel emekliye sevk edilirken, 5 General bir üst rütbeye, 13 Albay Generalliğe terfi ettirildi. Öte yandan Jandarma Genel Komutanlığı personeli 28 General ile 25 subay yeni görev yerlerine tayin edildi.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI

Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli Albay Ahmet Kendir ile Cengiz Fitöz Tuğgeneralliğe terfi ederken, Tuğgeneral Kendir Sahil Güvenlik Komutanlığı’na, Tuğgeneral Fitöz ise Sahil Güvenlik Komutan Yardımcılığına atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.