Kalkınma Bakanı  Lütfi Elvan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ramazan  Bayramı tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Elvan yayımladığı mesajında ,”Küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, uzaktakilerin sevdiklerine kavuştuğu bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mübarek Ramazan Bayramı’nın aziz milletimize, İslam Dünyası’na ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini hazmedemeyen karanlık odakların, terörden beslenen ve medet uman çevrelerin bütün çabalarına rağmen, millet olarak birliğimize, dirliğimize, huzurumuza, istikrarımıza sahip çıktığımızın en önemli göstergelerinden biri de bayramlardır.

Hiçbir güç milletimizin bu hasletlerini aşındırmaya muktedir olamayacak,milletimiz bilinen tarihinden bu yana adeta bir yasam tarzına dönüştürdüğü var olma bilinci ve değerleriyle daha da güçlenerek yoluna devam edecektir.

Her bayram tatilinde olduğu gibi bu bayramda da milyonlarca vatandaşımız sevdiklerine kavuşmak için yolculuk yapıyor. Özellikle hususi araçları ile bayram tatili vesilesi ile yola çıkacak vatandaşlarımızın da trafik kurallarına riayet etmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu bayram insan hayatına verdiğimiz değeri, birbirimize olan sevgiyi ve saygıyı göstermek için bir vesile olsun. Bayram seyahatlerinde, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olalım, uykusuz ve yorgun biçimde araç kullanmayalım.

Bu duygularla aziz milletimizin, Ramazan Bayramını tekrar tebrik eder, Cenab-i Hak’tan bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.