Öne Çıkanlar tbmm chp çin gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu

Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısı Ve Belarus-Türkiye İş Forumu Belarus’ta Toplanacak

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Belarus İş Konseyi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenecek olan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı ve Belarus-Türkiye İş Forumu 27-28 Temmuz 2017 tarihlerinde Belarus’un başkenti Minsk’te toplanacak. Toplantılara Türkiye-Belarus KEK eş başkanı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu katılacak.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, eş başkanlığını Eroğlu’nun yaptığı Türkiye-Belarus Hükümetler arası KEK 9’uncu Dönem Toplantısı, Belarus-Türkiye İş Forumu ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. 27-28 Temmuz tarihlerinde Belarus’un başkenti Minsk’te düzenlenecek olan toplantılarda özel sektör heyet programı da yapılacak.

“Minsk Çalışma Ziyaretine Birçok Sektörden Şirket ve Kurumların Katılımı Önem Taşıyor”

DEİK Türkiye-Belarus İş Konseyi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenecek etkinliğe KEK Türkiye tarafı eş başkanı Eroğlu ve KEK Belarus tarafı eş başkanı, aynı zamanda Dışişleri Bakanı Vladimir Makey’in yanı sıra Belarus’un kamu kurumları, önde gelen sanayi işletmelerinin yetkilileri ve özel sektör temsilcileri de katılacak. Bakanlık açıklamasında, Türkiye- Belarus İş Konseyi tarafından gerçekleştirilecek olan Minsk çalışma ziyaretine bilişim, otomotiv sanayii, makine imalatı, tekstil ve hazır giyim, inşaat ve inşaat malzemeleri üretimi, gıda sanayii, bankacılık ve finans, kimya sanayii, turizm, ulaştırma ve lojistik, ağaç işleme ve mobilya üretimi öncelikli olmak üzere birçok sektörden şirket ve kurumların katılımı önem taşıdığı belirtildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.